hårfarve

​Afblegning af hår af en kompetent frisør​

​Skal du have lavet en afblegning af hår? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Klippestuerne. Vi kan hjælpe dig med den helt rette afblegning af hår, hvor du får lige præcis det look, du ønsker. Vi har flere frisørsaloner placeret på Frederiksberg i København, hvor vores dygtige frisører altid står klar til at give dig et fantastisk flot resultat.​

Hvad koster en afblegning af hår?

Når du skal have foretaget afblegning af hår, er der flere ting, der påvirker prisen. Først og fremmest afhænger det af længden på dit hår.

Derudover afhænger det af, om du skal have genopfrisket bunden, eller det er første gang, du skal have foretaget en afblegning af hår.​

Prisen afhænger også af, om du skal have foretaget afblegning af hele håret, eller om der blot er tale om striber i håret. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores priser, kan du se en oversigt her.

Book din tid allerede i dag

Når du vælger en hårafblegning hos os, kommer vi med råd og vejledning til, hvad der er den bedste løsning for lige præcis dit hår

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med at foretage en flot afblegning af dit hår, kan du booke din tid allerede i dag. Du kan booke din tid online, eller du kan ringe til en af vores afdelinger for at bestille en tid. 

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot