hårfarve

​Hårfarvning med Balayage og Ombre

​Skal du have farvet hår? Hos Klippestuerne tilbyder vi hårfarvning i form af Balayage og Ombre, der egner sig til alle hårlængder og hårfarver. Begge farvebehandlinger giver håret et flot og afslappet look med farvespil. Klippestuerne består af fire frisørsaloner som er placeret på Gammel Kongevej, H.C. Ørstedsvej og Falkoner Allé på Frederiksberg i København. Her står vores dygtige frisører altid klar til at tage imod dig og hjælpe dig med lige netop det du ønsker.

Balayage farvning giver et unikt og naturligt look

Balayage og Ombre er to af tidens helt store trends. Begge hårfarvningsmetoder er anderledes og kreative og de giver et flot resultat på hver deres måde.​

Ved Balayage farvning benyttes en frihåndsteknik hvor frisøren pensler farven på med lette fine strøg. Dette er med til at give håret et flot og afslappet look.

​Hårfarvningsmetoden Ombre er derimod en skarp fade fra mørk til lys eller fra lys til mørk. Metoden bruges til at lave en skyggeeffekt i håret.

Bestil tid til hårfarvning med balayage eller ombre i dag

Vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum, for på den måde at sikrer os, at vi leverer et resultat du bliver tilfreds med. 

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med hårfarvning i form af Balayage eller Ombre, så kontakt en af vores saloner i dag eller bestil tid online.​

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot