permanent

​Permanente krøller til at give et nyt og fyldigt look​

​Ønsker du mere fylde eller et nyt og anderledes look? Hos Klippe​stuerne kan vi lave permanente krøller i dit hår. Vi har flere saloner placeret på Frederiksberg i København, hvor vores dygtige frisører altid står klar til at hjælpe dig. Vi har en masse erfaring med at lave permanente krøller og vi kan derfor tilbyde dig flere forskellige typer af krøller. Du kan vælge imellem alt fra de bølgede, store krøller til de mere koncentrerede slangekrøller. Sammen finder vi frem til, hvad der passer bedst til dig og dit hår.

Hvor længe holder permanente krøller?

Når du får lavet permanente krøller, er det meget forskelligt, hvor længe de holder. Det afhænger i høj grad af, hvilken hårtype du har. Derudover kan det også afhænge af, om du har langt hår eller kort hår. Da mænd typisk har kortere hår og oftere blive klippet, vil det typisk holde kortere tid for mænd.​​

For de fleste vil permanente krøller holde nogle måneder. Der er dog også nogen, hvor det vil holde længere. Holdbarheden kan derfor variere en del fra person til person. ​Vælger du at få lavet permanente krøller hos en af vores frisører, kan vi altid give dig en god pris. Vores priser på permanente krøller starter fra 480 kr.

Book tid hos os i dag

Vil du have et lækkert og fyldigt hår med fine permanente krøller, kan vi hjælpe dig med et flot resultat. Sammen finder vi frem til, hvilke typer krøller der passer bedst til dig.

Bestil tid ved at rin​ge til af vores saloner eller book din tid online allerede i dag.​​​

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot