hårprodukter

​Olaplex behandling til at reparere dit hår​​

​Døjer du med skadet spidser og porøst hår? Hos Klippestuerne kan vi hjælpe dig med at få styrken tilbage i dit hår med en Olaplex behandling. Vores frisør​saloner ligger på Frederiksberg i København, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. En Olaplex behandling kan være den rette løsning for dig, hvis du synes, at dit hår ser slidt ud og trænger til reparation. Med en Olaplex behandling hos os får du et flot resultat, hvor du tydeligt vil kunne se en forskel. Du bør derfor ikke holde tilbage med kontakte os.

Hvad er Olaplex?

Når du får foretaget en Olaplex behandling, er det egentlig en Olaplex hårkur, du får. Det er dog langt fra en almindelig hårkur. Denne kur går nemlig ind og arbejder intensivt i hårstråene.

Det særlige ved en Olaplex hårkur er, at den indeholder et patenteret molekyle. Dette molekyle går ind og genopbygger svovlbindinger og saltbindinger i håret.​​

Når du styler dit hår med varme, fx en føntørrer eller et glattejern, vil det nedbryde svovlbindingerne og saltbindingerne i håret. Dette er også tilfældet i forbindelse med farvning og afblegning af håret.


​Ved at få lavet en Olaplex behandling i vores salon, kan vi skabe mærkbare forbedringer for dit hår. Du kan ende med at udskyde en ellers tiltrængt klipning, hvis du får foretaget en Olaplex behandling i stedet.

Få foretaget en Olaplex hårkur hos os

Vi kan tilbyde dig en Olaplex behandling til en fair pris, men med et fantastisk resultat. Det kan være et billigere alternativ til en klipning.

Book en tid online til en Olaplex behandling, eller rin​g til en af vores respektive afdelinger.​​

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot