hårfarve

​Blond hårfarve i alverdens nuancer

Overvejer du at få en blond hårfarve? Så er vi det helt rigtige sted at tage hen. Hos Klippestuerne kan vi hjælpe dig med lige præcis den blonde farve, du har i tankerne. Vi står altid klar til at hjælpe dig, i en af vores mange frisørsaloner, som er placeret i København på Frederiksberg.

Specialister i blond hårfarve

​Når du skal have lavet en blond hårfarve, har du mange forskellige nuancer at vælge imellem. Du kan fx vælge imellem:

  • Platin blond
  • Aske blond
  • Naturlig blond

Er du i tvivl om, hvilken nuance der vil passe bedst til dig, står vi altid til rådighed med vejledning.

Ved at tage udgangspunkt i din hudtone og øjenfarve kan vi komme med vejledning til, hvilken nuance der vil passe helt perfekt til dig.​​

Hvad koster det at få farvet blond hår?

Prisen på blond hårfarve kan variere. Prisen vil afhænge af din hårlængde, samt om du skal have opfrisket et allerede blond hår, fx i bunden, eller om du er ude i en helfarve.

Vil du vide mere om vores priser, kan du læse mere her. Uanset hvilken blond nuance du ønsker, eller hvilken længde hår du har, kan vi være behjælpelige med et flot, blondt resultat, der passer til dig.​

Book tid online til din hårfarvning

Du kan booke din tid til hårfarvning online allerede i dag. Du er også mere end velkommen til at ringe til en specifik afdeling, hvor du kan booke en tid.​

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot