Lyse striber lavet af erfarne frisører​

Skal du have lavet lyse striber i dit hår? Hos Klippestuerne kan vi klare lysestriber i alle former for hår. Fra en af vores mange frisørsaloner på Frederiksberg i København kan vi hjælpe dig med at få lige præcis det look, du er ude efter.

Når du vælger af få lavet lyse striber i en af vores saloner, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en erfaren og kompetent frisør. Vi lytter altid til, hvad det er for et look, du er ude efter, når du vil have lyse striber i håret. Er du i tvivl om, hvilken nuance der passer bedst til dig, er vi altid i stand til at komme med vejledning og rådgivning.

Hvordan laver man lyse striber?

Når du skal have lavet lyse striber, er der flere forskellige teknikker, man kan bruge. Det afhænger typisk af, hvad det er for et look, du er ude efter. Sammen finder vi frem til, hvilken teknik der passer bedst til dig.​​

​Nogle af de typiske teknikker er at lave dem med hætte eller i frihånd. Når der benyttes en hætte, trækkes der en hætte over dit hår.

Der er små huller i hætten, hvor der trækkes små totter af dit hår ud igennem. Det er disse små totter af hår, der bliver farvet lyse. Med frihånd gøres det typisk med pensel og sølvpapir.

Bestil din tid til at få lavet striber i håret

Vi kan give dig lyse striber, uanset om du har brunt hår, meget mørkt hår, rødt hår eller en helt anden nuance. Vi finder sammen frem til den lyse nuance, der passer bedst til dig.

Bestil tid til at få lavet lyse striber allerede i dag via vores onlinebooking eller ved at ringe til en af vores afdelinger.​

Book tid hos vores frisør i dag

Kontakt vores frisør eller book en tid online allerede i dag.

Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores frisørsaloner hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er studerende, giver vi dig 10% rabat. Bare tag studiekortet med.

Det siger vores kunder

Nick Ole Madvig-Schnor

Helt fantastisk oplevelse, og det dygtigeste personale! Men går altid derfra glad og tilfreds! Gl. Kongevej 171

Freja Renee V Christiansen

​Jeg er virkelig glad for min nye farve i håret 😍 Jeg skal helt sikkert snart forbi Denise igen!

Nina Middelboe

Super oplevelse med Denise🙌god rådgivning og flotte resultater - for min datter på 10 år og mig selv.

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Hvem er vi?

Vi er specialister i at skabe et farveresultat, der fremhæver din personlighed.

I vores Colour Studio giver vi dig en dybdegående farvekonsultation og kan forklare de forskellige teknikker, så vi kan skabe et resultat, der fremhæver dine bedste sider. 

Vi tilbyder balayage og ombre i høj klasse. Få hair extensions i god kvalitet hos dygtige frisører

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

09.00 - 17.30​

​09.00 - 17.30

​09.00 - 17.30

​09.00 - 19.00

09.00 - 19.00

08.30 - 14.00