hårfarve

​Lyse striber lavet af erfarne frisører​

Skal du have lavet lyse striber i dit hår? Hos Klippestuerne kan vi klare lysestriber i alle former for hår. Fra en af vores mange frisørsaloner på Frederiksberg i København kan vi hjælpe dig med at få lige præcis det look, du er ude efter. Når du vælger af få lavet lyse striber i en af vores saloner, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en erfaren og kompetent frisør. Vi lytter altid til, hvad det er for et look, du er ude efter, når du vil have lyse striber i håret. Er du i tvivl om, hvilken nuance der passer bedst til dig, er vi altid i stand til at komme med vejledning og rådgivning.

Hvordan laver man lyse striber?

Når du skal have lavet lyse striber, er der flere forskellige teknikker, man kan bruge. Det afhænger typisk af, hvad det er for et look, du er ude efter. Sammen finder vi frem til, hvilken teknik der passer bedst til dig.​​

Nogle af de typiske teknikker er at lave dem med hætte eller i frihånd. Når der benyttes en hætte, trækkes der en hætte over dit hår.

Der er små huller i hætten, hvor der trækkes små totter af dit hår ud igennem. Det er disse små totter af hår, der bliver farvet lyse. Med frihånd gøres det typisk med pensel og sølvpapir.

Bestil din tid til at få lavet striber i håret

Vi kan give dig lyse striber, uanset om du har brunt hår, meget mørkt hår, rødt hår eller en helt anden nuance. Vi finder sammen frem til den lyse nuance, der passer bedst til dig.

Bestil tid til at få lavet lyse striber allerede i dag via vores onlinebooking eller ved at ringe til en af vores afdelinger.​

⋆⋆⋆⋆⋆
Det siger vores kunder

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.

God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til. Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.


Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.


Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.


Jelly

via Trustpilot

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!


Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin.


Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!


Jimmy

via Trustpilot

Altid et godt resultat


I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være.


Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!


Sarah

via Trustpilot